Inloggen

Verenigingen en/of leden van de verenigingen kunnen toegang krijgen tot bepaalde pagina's op deze site om deze te bewerken of aan te passen.
Bijvoorbeeld:  Internen toernooien of eventueel een eigen rubriek over een bepaald onderwerp.
Neem contact op met de webmaster voor de mogelijkheden!

We hebben 23 gasten en geen leden online

 

Aan alle verenigingen en leden van de Veen & Rijnstreek,

 

Het seizoen 2020/2021 is net zo vreemd verlopen zoals het vorige seizoen is geëindigd.
Ook financieel is het wederom een vreemd jaar geworden. Verenigingen en leden zijn waarschijnlijk met extra kosten opgezadeld en de inkomsten zijn waarschijnlijk achtergebleven.

De financiën voor het district zien er juist heel rooskleuring uit.
Hoewel wij de ledencontributie voor het seizoen 2020/2021 eenmalig hebben gehalveerd van EUR 14 naar EUR 7 per lid zal er toch een groot begrotingsoverschot overblijven aan het eind van seizoen 2020/2021.

Als bestuur van de Veen & Rijnstreek willen wij nu al aangeven dat wij van zins zijn om dat overschot in het volgende seizoen door te gaan geven aan de verenigingen en leden.
Hoe dat er precies uit zal zien weten we nog niet, maar op de volgende ALV zullen we met concrete voorstellen komen, die dan ook door de ALV zullen moeten worden goedgekeurd.

Wij hopen dat dit een klein lichtpuntje zal zijn voor alle verenigingen en leden en wij hopen dat wij iedereen weer snel in de bekende lokalen aan de tafels zullen zien om onze geliefde sport weer te beoefenen. 

Namens het bestuur van de Veen & Rijnstreek

P.J. Twilhaar, penningmeester