Inloggen

Verenigingen en/of leden van de verenigingen kunnen toegang krijgen tot bepaalde pagina's op deze site om deze te bewerken of aan te passen.
Bijvoorbeeld:  Internen toernooien of eventueel een eigen rubriek over een bepaald onderwerp.
Neem contact op met de webmaster voor de mogelijkheden!

We hebben 44 gasten en geen leden online

 

Beste leden.

 

Naar aanleiding van enige toestanden, die deze week hebben plaats gevonden, betreffend met de

aanvang van de competitie het volgende.

 

De KNBB heeft in overleg met medisch specialisten besloten dat het verantwoord is , om met ingang vanaf 1 september weer te starten met de competitie.

Het bestuur van ons district heeft besloten om hier gehoor aan te geven, ook omdat bijna alle leden weer graag willen gaan biljarten.

Het verzoek van één lid vereniging om, net als het district Midden Holland,  dit uit te stellen tot januari  hebben we afgewezen.

We willen als bestuur geen beterweter gaan spelen en doen alsof we het beter weten dan de mensen met de nodige kennis die de KNBB adviseren.

 

Het bestuur heeft al de vereniging een schrijven gestuurd met het verzoek om op te geven hoeveel tafels en welke avonden er kan worden gespeeld, dit met inachtneming van het corona protocol dat is uitgegeven door de KNBB.

Hieraan hebben al de vereniging voldaan en zijn de speelroosters hier op aangepast

Ook is aan  al de vereniging bekent gemaakt dat we dit seizoen de competitie 4 keer stil leggen voor het spelen van de PK wedstrijden, dit om zoveel mogelijk speelruimte te creëren i.v.m de corona virus.

Uiteraard is het nu aan  vereniging en de leden zelf die de verantwoording hebben om hier gehoor aan te geven en zich, om ieders gezondheid te waarborgen, aan te houden.

 

Het is jammer, vooral voor al het werk dat de wedstrijdleiders er al aan hebben besteed en dat verschillende vereniging de nodige aanpassingen en voorzorgsmaatregel hebben gedaan om het voor iedereen zo veilig mogelijk te maken, dat op het laatste moment één vereniging heeft besloten om evt. pas in januari te gaan spelen.

In overleg gaan we kijken of deze vereniging de tweede helft weer kan gaan meespelen, ze zijn dan wel uitgesloten om deel te nemen voor de eerste plaatsen.

 

Wij wensen jullie allemaal heel veel biljart plezier en probeer zoveel mogelijk rekening te houden met andere deelnemers.

Het is al zoveel keren gezegd, maar houdt 1,5 meter afstand en vooral als je je niet 100 procent voelt blijf dan thuis.

En dan maar hopen dat de virus niet verder zal uitbreiden en de horeca weer hun deuren moeten sluiten, maar dat de competitie op een sportieve manier kan worden uitgespeeld.

 

Namens het bestuur,

 

  Jan Verdel,   voorzitter