Inloggen

Verenigingen en/of leden van de verenigingen kunnen toegang krijgen tot bepaalde pagina's op deze site om deze te bewerken of aan te passen.
Bijvoorbeeld:  Internen toernooien of eventueel een eigen rubriek over een bepaald onderwerp.
Neem contact op met de webmaster voor de mogelijkheden!

We hebben 14 gasten en geen leden online

Afdeling: dagcompetitie

Geachte biljarters,

Tijdens de jaarvergadering op 24 mei 2019 bij ROAC in Rijpwetering waren wij, van het Dagbiljarten, voor het laatst actief in seizoen 2018-2019.
De jaarvergadering had een volle agenda met veel thema's. 22 personen vertegenwoordigden de verenigingen.
Het bewaarnummer zal alleen maar digitaal verstrekt worden, u zal hem zelf uit moeten printen als u het op papier wilt.
In het komende seizoen 2019--2020 gaan we met 42 teams van start.
Dit zijn 2 teams meer dan afgelopen seizoen.

De kaartmiddag was weer een daverend succes, Jan Vos heeft er een zeer gezellige middag van gemaakt.

De Teams RAV A, KOT A en PLAS D mochten ons district vertegenwoordigen in de gewestelijke ronden, alle 3 de teams wisten in de
½ finales bij de bovenste 2 te eindigen, hierdoor mochten zij in de gewestelijke finales meedoen, RAV A en KOT in West-Nederland Noord, PLAS D in West-Nederland Zuid. Helaas werden ze daar alledrie uitgeschakeld.
Jan Bulk van Jacobswoude werd gehuldigd als Nederlands kampioen bandstoten 3e klasse. Gefeliciteerd Jan

Arie Klomp trad af als PK wedstrijdleider, hij wordt opgevolgd door Aad Verdel en Rob Uyttewaal, Arie hartelijk dank voor je inzet alle jaren dat je de PK's geleid hebt. Aad en Rob zullen het (lichtelijk gewijzigd) met dezelfde inzet voortzetten. Arie is voor zijn jarenlange inzet Lid van Verdienste van District Veen- en Rijnstreek benoemd.
De Johan Bakker bokaal werd uitgereikt aan de Vennepers.

De aanvangstijd van de wedstrijden is nog steeds 13:30, in onderling overleg tussen de teams mag er om 13:00 gestart worden. Voor de goede orde en om op tijd te eindigen, wordt er verzocht minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn, zodat er om 13:30 gestart kan worden met biljarten!!
Ik ga eindigen en wens een ieder een mooie zomer vakantie en straks weer een heerlijk biljartseizoen toe, met de inslag dat we recreanten zijn en geen profs.

Chris Koot