Inloggen

Verenigingen en/of leden van de verenigingen kunnen toegang krijgen tot bepaalde pagina's op deze site om deze te bewerken of aan te passen.
Bijvoorbeeld:  Internen toernooien of eventueel een eigen rubriek over een bepaald onderwerp.
Neem contact op met de webmaster voor de mogelijkheden!

We hebben 178 gasten en geen leden online

Het C1-team van Jacobswoude , bestaande uit Ferry van Stralen, Fred Pruis, Gijs Vrolijk en Huug van Lith, is op zaterdag 24 juni NEDERLANDS KAMPIOEN geworden tijdens de Landsfinale in Nieuwegein. 

Tijdens de poulewedstrijvden werden Beumerskamp en Dubac verslagen en tegen Café Boslust werd gelijk gespeeld. Daarmee werd het C1-team eerste in de poule en mocht er tegen 't Stetje uit Castricum gespeeld worden om het kampioenschap.

De finale was bloedstollend spannend. waarbij de partij van Huug van Lith tegen Peter Schaap achteraf cruciaal bleek te zijn. Beide heren gaven elkaar geen duimbreed toe. Dacht de één een gaatje geslagen te hebben, werd deze door de ander gedicht. Uiteindelijk bleek dat Huug zijn zenuwen het best onder controle had door met een magistrale bal de partij in zijn voordeel te beslissen. Daardoor was het kampioenschap een feit.

Dank gaat uit naar Piet Witteman en Arie Brunt die de hele dag aanwezig geweest zijn om te schrijven bij de wedstrijden.