Inloggen

Verenigingen en/of leden van de verenigingen kunnen toegang krijgen tot bepaalde pagina's op deze site om deze te bewerken of aan te passen.
Bijvoorbeeld:  Internen toernooien of eventueel een eigen rubriek over een bepaald onderwerp.
Neem contact op met de webmaster voor de mogelijkheden!

We hebben 26 gasten en geen leden online

De persoonlijke PK wedstrijden in de 3e klasse libre zijn in Oktober is gespeeld in Langeraar bij Biljartvereniging De Plas.
Totaal 24 deelnemers verdeeld over vier poules gingen de sportieve strijd met elkaar aan..
Op drie Woensdagavonden werd er gestreden om de hoogste eer.

Het was uiteindelijk, Joost Dekker van Biljartvereniging Aalsmeer die het Kampioenschap opeiste en hierdoor deel mocht gaan nemen aan de districtsfinale, die een week later gespeeld werd bij Biljartvereniging  De Springbok in de Hoef.

Op Vrijdagavond en Zaterdag werd er door zes geplaatste spelers gestreden om de het kampioenschap van het District Veen en Rijnstreek.
Ook hier ging Joost Dekker voortvarend te werk en wist van de vijf partijen er vier in winstom te zetten en dit leverde hem het kampioenschap van het District op!
Dat Kampioenschap hield weer in dat Joost Dekker werd uitgenodigd om Biljartvereniging Aalsmeer en het District Veen en Rijnstreek te vertegenwoordigen in District Vlietlanden voor het Gewest in Schiedam.

Zaterdag 24 en Zondag 25 November was Biljartlocatie ;;De Kleine Confiance””in Schiedam de plaats waar de Gewestelijke Finale werd gespeeld.
De 8 punten die Joost Dekker uit 5 wedstrijden haalde waren voldoende om Gewestelijk Kampioen te worden en zich te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap.
De volgende nieuwe uitdaging voor de Aalsmeer speler, die in Den Bosch op 23/24 en 25 Januari de strijd aan zal gaan tegen gewestelijke kampioenen uit heel Nederland.  

Piet Maarsen