Inloggen

Verenigingen en/of leden van de verenigingen kunnen toegang krijgen tot bepaalde pagina's op deze site om deze te bewerken of aan te passen.
Bijvoorbeeld:  Internen toernooien of eventueel een eigen rubriek over een bepaald onderwerp.
Neem contact op met de webmaster voor de mogelijkheden!

We hebben 85 gasten en geen leden online

Elk jaar worden de verenigingen door de ledenadministratie van de KNBB geïnformeerd hoe en wanneer uiterlijk te handelen m.b.t. mutaties in hun ledenbestand en MijnKNBB.
Normaal gesproken zou dat dit jaar niet anders gaan als voorgaande jaren.
Maar het Coronavirus zet de hele wereld, en dus ook de biljartwereld, op z'n kop.

Zolang er geen duidelijkheid is over een mogelijke start van het wedstrijdseizoen en in welke vorm, is het moeilijk te zeggen dat de bestaande regels, ten aanzien van lidmaatschap en inschrijfgeld, gehandhaafd dienen te worden.
KNBB-breed zullen wij ons beraden over te nemen besluiten zodra er meer duidelijkheid is.
Wij zullen u daarover ruim voor 1 augustus berichten.
Er bereiken ons echter nu al berichten dat veel biljarters twijfelen over het voortzetten van hun lidmaatschap en/of over het wel of niet inschrijven.
Vanuit persoonlijk perspectief is dat begrijpelijk maar er is ook een keerzijde aan de medaille.
Een sterk verminderd ledenaantal betekent dat de kosten van KNBB/KVC door minder schouders gedragen dienen te worden.
En wat dat inhoudt, hoeven wij u nu niet uit te leggen.
Juist in deze onvoorspelbare tijden geldt "SAMEN STERK" en zou je de contributie en dus het lidmaatschap kunnen betitelen als een sportieve sponsoring waarmee KNBB/KVC in staat blijven het gebruikelijke wedstrijdprogramma voort te zetten.
Wij vertrouwen erop dat wij dan samen deze moeilijke periode kunnen overleven.
Wij begrijpen dat er enorm veel informatie op u afkomt, dat er vragen door leden worden gesteld waar u niet direct een antwoord op heeft en dat u zich ook zorgen maakt over uw gezondheid en die van uw leden.
Wij plaatsen dagelijks artikelen op de website onder www.knbb.nl/coronavirus . Hier is veel relevante informatie te vinden.
Mocht u nog aanvullende vragen hebben, schroom dan niet contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Aanvullend hebben wij samen met de andere sportbonden en NOC*NSF veel informatie voor u klaarstaan zoals een checklist op https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen. Ook zijn er diverse regelingen waar uw vereniging (mogelijk) gebruik van kan maken zoals €4.000 tegemoetkoming via de TOGS-regeling, zie https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/togs/faq/voorwaarden.
Stay safe, stay strong.

Namens het bestuur van KVC
Janneke Horneman, secretaris
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / T 06-43688800