Oproep aan alle leden van de verenigingen die zijn aangesloten bij het district  Veen & Rijnstreek
Volgend jaar bestaat het district 60 jaar en in al die jaren is het district bezig geweest met het organiseren van competitie en PK wedstrijden, zowel voor ons district als gewestelijk en nationaal.

Dat zijn wedstrijden die allemaal onder de vlag van de KNBB vallen en die we als district horen te organiseren, dit om de leden van de aangesloten verenigingen zoveel mogelijk van hun hobby te  kunnen laten genieten.

Wij als districtsbestuur doen dit met veel plezier, maar uiteraard kunnen we dit niet allemaal alleenop ons nemen en hebben daarbij de hulp van onze verenigingen nodig.

En hier wringt de laatste tijd de schoen,
Ondanks het feit dat het jarenlang uitstekend is verlopen zonder veel problemen, komen er nu steeds meer klachten binnen dat er verenigingen zijn die niet meer in staat zijn ons te helpen met het organiseren van voorwedstrijden en finales.

Er zijn altijd wel bestuursleden in de vereniging die wel willen maar die kunnen weer geen leden vinden die willen helpen.

Een ieder moet begrijpen dat als we het allemaal laten afweten en niet bereid zijn om hierbij te helpen, het er voor de toekomst moeilijker wordt om die wedstrijden te blijven te organiseren.

Daarom doet het bestuur een zeer dringende oproep tot al de leden, wees sociaal en collegiaal en ben bereid om als je gevraagd wordt om te helpen bij het organiseren van wedstrijden dit ook te doen, zodat we onze geliefde biljartsport een gezonde toekomst kunnen geven voor jezelf en voor je mede biljarters.

Het gaat hierbij vooral om tellers en schrijvers, zonder deze mensen kunnen er geen voorwedstrijden en finales meer georganiseerd worden. 

                       We moeten het met zijn alle doen!!!!!!!!! 

Namens het bestuur V & R

Jan Verdel, voorzitter