Geachte biljarters,

Op 27 mei waren wij, dagcompetitie, voor het laatst actief dit seizoen tijdens de jaarvergadering bij BV ROAC in Rijpwetering.
Het was een volle agenda deze dag met veel thema's.

Het aantal deelnemers aan de vergadering was 50 personen
In het komende seizoen 2016--2017 gaan we met 42 teams van start.
Hierbij wil ik 2 nieuwe teams van De Plas van harte welkom heten.

De kaartmiddag was ook weer een daverend succes, Jan Vos heeft er een zeer gezellige middag van gemaakt.
De nacompetitie werdt gewonnen door Team JAC A die daarvoor naar het gewest ging, helaas eindigde het avontuur daar voor JAC A, maar toch gefeliciteerd mannen.

Ook bij de PK's in al zijn spelsoorten was een positieve inschrijving en onderleiding van Arie Klomp waren deze in goede handen en zijn er veel finalisten geweest en kampioenen, ieder bedankt en gefeliciteerd hiermee
namens de commissie.

De nacompetitie met 6 teams is een gezellige dag gebleken en de teams hebben er een spannende strijd van gemaakt, tot het laatste moment waren en meerdere teams die kampioen konden worden.
Toetje Toe ging ook prima dit jaar, met 48 deelnemers zitten we weer in de lift en is de weg die we zijn ingeslagen met het nieuwe concept goed geweest
Het invullen van de uitslagen in BiljartPoint gaat steeds beter en ik ga ervan uit dat het in het komende seizoen ook weer zal slagen.
Ik wil iedereen nogmaals mijn dank overbrengen voor alle medewerking.

Ik ga eindigen en wens een ieder een mooie zomer vakantie en straks weer een heerlijk biljart seizoen toe, met de inslag dat we recreanten zijn en geen profs.

Chris Koot