WOUBRUGGE – Onder het toeziend oog van een grote schare biljartliefhebbers heeft het team Pelikaan 1 uit Zutphen, bestaande uit de spelers Michel van Silfhout, René Paap, Ivo Gerritsen en Frans Koster, op zondag 19 mei de nationale finale bekercompetitie kader van seizoen 2018-2019 gewonnen.


Er waren veel mooie partijen op zeer hoog niveau te zien in de prachtige biljart accommodatie van biljart-vereniging Jacobswoude.

Het team BC Maarland 1 uit Eijsden eindigde als tweede en het team BV De Hoog/van der Wilt uit Goude legde beslag op de derde plaats.

De uitslagen van alle partijen zijn in te zien door te klikken op deze link en dan verder klikken op de onderste drie items    van de middelste kolom.

Even uw aandacht
  • Bij het PK dagbiljarten zijn twee spelers kampioen geworden bij de gewestelijke finales n.l Aad Verdel van de Plas werd kampioen Libre 1e klas en Aad van Holstein van Jacobswoude werd kampioen Driebanden 2e klasse.Resp. spelen zij 4 juni  en 19 juni voor het N.K.  overige uitslagen klik op  Lees meer

EERSTE OPEN NK 5-BALL

Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat de 40e editie van de Simonis Biljartlakens Landsfinale een bijzonder wordt omdat het evenement wordt uitgebreid en de inrichting meer van deze tijd wordt.
Tevens wordt in de wedstrijdzaal een horecapunt ingericht zodat de deelnemers en publiek, zoals ze dat ook tijdens de wekelijkse competitiewedstrijden gewend zijn, een drankje kunnen nuttigen.
Hier vindt u een publicatie met alle nieuwe plannen rond de Simonis Biljartlakens Landsfinale.

 

Lees meer...