Gewestelijke finales libre damesteams!!

In het weekend van 7 en 8 april worden bij Jacobswoude de Gewestelijke finales libre voor damesteams gespeeld. Hieraan nemen 8 damesteams deel.

Namens ons district wordt deelgenomen door een team van Jacobswoude, bestaande uit Coby, Els, Graddy, Helga en Marja. Op zaterdag 7 april vinden de poulewedstrijden plaats, waarbij de nummers 1 en 2 van beide poules zich plaatsen voor de finales op zondag 8 april. Op beide dagen beginnen de wedstrijden ’s morgens om 10 uur. Het is de bedoeling dat op beide dagen enkele wedstrijden live zijn te volgen via deze link: http://www.bvjacobswoude.nl/index.php/startpagina/stream

Wij wensen iedereen veel kijkplezier! Nog even voor alle duidelijkheid: het is natuurlijk veel gezelliger om even te komen kijken bij Jacobswoude!

Met vriendelijke en sportieve groet,

Piet Witteman

PRIVACYBELEID VOOR VERENIGINGEN ìn 4 stappen!

Je biljartvereniging laten voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming, hoe doe je dat?
Als je jezelf maximaal wilt informeren kun je naar de pagina Alles Over de AVG gaan. Hier vind je alle relevante documenten en informatie, bijvoorbeeld het “Algemene Privacybeleid voor verenigingen” stuk, en ook een overzicht van de meest gestelde vragen over de AVG. Gelukkig, ook met alle antwoorden.

Lees meer...